KO DANAS ZAISTA VLADA RUSIJOM? (Teći deo)

Piše: Ivona Živković

 

"CRVENI" PODRIVAJU RUSIJU
Crveni revolucionari i komunisti počeli su kao zmije polako  da se razmnožavaju  po Rusiji i ovim pokretom su upravljali jezuiti.  Glavni agitatori i revolucionari su vrbovani od Hazara (azijskog plemena) koji su nekakvim ideološkim i religioznim učenjem prevedeni kao Trineaesto pleme Izrailja iz kraljevine Kanaana (po Bibliji) u judaizam. I počeli su da se nazivaju  jevrejskim narodom. Sve je jezuitska konstrukcija i izmišljotina. Judaizam je čista ideologija kao i komunizam i cionizam.

Da bi se podstakla revolucija u narodu je trebalo rasplamsati gnev prema vladarskoj porodici.


Komunisti su konačno 1881 nakon četiri neuspela atentata uspeli da ubiju cara Aleksandra II i to tako što su bacili bombu na njegovu kočiju.  Ovom ubistvu prisustvovali su njegov sin Aleksandar III  i unuk Nikolaj.

 

Konačno rušenje Romanovih je tako počelo kompromitovanjem cara Nikolaja u samoj Rusiji za šta je važnu ulogu dobio i nekakav monah Grigorij Jefimović Raspućin, rođen navodno u Sibiru (koji je u odnosu na Evropu teška zabit). On je navodno pripadao nekoj "mračnoj tajnoj sekti" koju su vodili jezuiti i koja se nazivala  Klist ili Klisti. Svoje učenje ova sekta je bazirala na mistici, i tobože su znali mnoge tajne. U stvari svi jezuiti su imali mnogo više znanja od mnogih vladara u to vreme.

 

Raspućin je "dosta putovao po Evropi" (ne zna se kojim parama) gde je verovatno dobro instruiran, pa pojedini istoričari njegove aktivnosti i obuku vezuju za britanski MI6.

U Sankt Peterburg (gde je bilo carsko sedište cara Nikolaja) Raspučin je stigao 1903. gde je predstavljen kao čovek sa posebnim isceliteljskim moćima i mističnim znanjem.

Raspućina je carici Aleksandri predstavila grofica Ana Virubova. Jedna od isceliteljskih tajni je bila njegovo znanje da izleči carevog sina od hemofilije koju je navodno imao. Time je ovaj agent - monah dobio veliku naklonost carske porodice. Na dvoru je počeo da se predstavlja kao veliki prijatelj dinastije i koristio je svaku priliku da mudro zbori i daje političke savete. Tako je savetovao cara da se uzdrži od ratnih sukoba i da se izvuče iz učešča u Prvom svetskom ratu. Narod je, međutim, počeo da veruje da je on caričin ljubavnik, i da drži cara na uzdi nekakvom magijom. Ove glasine su puštali među narodom jezuiti preko komunističke mreže i distribuirali su i plakate sa karikaturama kojima su omalovažavali cara i caricu.

Caricin nećak Feliks Jusupov likvidirao je Raspućina decembra 1916. Ali, za dinastiju Romanova već je bilo kasno.

Nakon oktobarske revolucije 1917–te monarhija je u ovoj ogromnoj zemlji srušena masovnom revolucijom i ovaj posao su odradili hazarski judeo-agenti i agitatori koji su instruisali mase komunističkom ideologijom. Princip je bio isti kao i kod rušenja nepodobne francuske vladarske dinastije.

Zbog prisustva velikog broja navodnih Jevreja u Crvenom anticarskom pokretu (u stvari Hazara koji nisu voleli carevinu prihvatili su judaizam kao ideologiju - religiju) širilo se još od 1881. i anti jevrejsko raspoloženje  u Rusiji.  Krenuli su i pogromi judeo Hazara i ogroman broj njih je zato emigrirao u SAD, Englesku i Nemačku. Ovi imigranti, kosooki i sa kukastim nosevima, u SAD i po Evropi postali su najveći agitatori protiv hrišćanske Rusije, ali i hriščanske SAD u kojoj danas drže satanistički Holivud i sve udarne medije i veliki deo američke vlade, kongresa i obaveštajnih struktura. I propagiraju satanizam i opšti nemoral koji podstiče korupciju te savršeno odgovara moćnim trgovcima.

Praktično su razorili nekada puritansku hrišćansku Ameriku da bi instalirali najmonstruozniji kapitalistički sietem. Organizovani su danas i kao pokret PNAC (Projekat za novi američki vek) koji je u SAD bio glavni inicijator za sklanajnje sa vlasti S. Miloševića ( a koga je jedan aristokratski klan iz Londona veoma tajno instruirao i održavao na vlasti, dok je premijer T. Bler javno bio najgrlatiji protiv Miloševića i podržavao politički stav SAD i NATO pakt. Milošević u stvari održavao Srbiju kao produženu ruku ruskog interesa dok se Rusija naoružavala i privredno opopravljala da bi mogla da parira NATO paktu. I ovo je na žalost stalna politička uloga Servije da dobija batine i bombe i izigrava "kost u grlu" Zapada. I ovu ulogu joj stalno nameće V. Britanija. Ali, ovo sada nije tema).


PNAC su bili i glavni zagovornici NATO intervencije u Srbiji 1999. i medijski promoteri mnogih laži o Srbiji i srpskim ratnim zločinima u Bosni i na Kosmetu.  Tako se glavni neprijateljem Srba danas smatra Amerika, ali politička centrala hazarske judeo- masonerije je ipak London. Njihov politički cilj je upravo Evroazija koja im se predstavlja kao nova Hazarska imperija (u stvari ogroman naftno gasni posed koji će vojno obezbeđivati Rusija, a tržište će biti Kina i Evropa). I to ih motiviše. Katolički Brisel im ne odgovara i nije im potreban više osim da administrativno zajamajva zapadnoevropske narode. Antiglobalistički pokret je, međutim, danas najjači u SAD. Ne u Rusiji. Druga struja, katolička konzervativna, nastoji da stvori evroatlantski savez.

Zato danas Henri Kisindžer iz SAD kao i drugi jastrebovi Britanije u SAD brane politiku Rusije kao logičnu i smatraju da Putina ne treba politički demonizovati. Samo što ne kaže - on je naš.  Za sukob u Ukrajni ovi hazarski agenti uticaja iz EU i SAD okrivljuju nastojanja NATO-a da se širi na istok. U stvari njima je trn u oku vojno moćna SAD koju bi najradije pocepali bar na dva dela,  a još bolje na četiri  i to uz pomoć Rusije i Kine,  Irana i Brazila kao i manjih saveznika. Kompromitovanje američke agresorske imperijalističke politike je već godinama njihov glavni zadatak. Baš kao i kompromitovanje konzervativnog Vatikana. Politiku V. Britanije ne osuđuju. Izrael i Rusija sjajno se slažu.

Putin u Jerusalimu, sa cionističkim agentom Kisindžerom i u druženju sa najstarijim predstavnikom dinastije Buš.

Srbija (Servija) je, na žalost, u Evropi i dalje glavni britanski Trojanski konj za izazivanje konflikta u EU, pa je to razlog zašto EU neće da primi Srbiju u članstvo stalnim zamajavanjem. Srbima se tako sprema veliko razočarenje u EU koje će se pretvoriti zbog opšte bede i siromaštva i beznađa u veliki gnev protiv ovog saveza i uopšte svih evroatlanskih integracija.  Srbija posebno mora da omrzne "đavolju Ameriku". Onda u svom gnevu, Servi se moraju okrenuti „majčici Rusiji“. 

Ali, malo ljudi i u Srbiji i u EU shvata da ovom moćnom zemljom od Oktobarske revolucije do danas upravlja NKVD (kasnije KGB, a danas FSB) sa svojim ruskim tj. jevrejskim agentima i „oligarsima“. Korporacijski interesi diktiraju i oligarhijske sukobe pa je i agentura podeljena. SSSR se zato i raspao, pa bi evroazijski savez bio odlična prilika da se ova ogroman država reataurira i preuzme možda novu imperijalističku ulogu pošto su SAD "istrošene".

KO JE VLADIMIR PUTIN?

Za razliku od svojih sovjetskih prethodnika V. Putin je oličenje modernog američkog idola sa fimskog platna. On ume sve: jaše, puca, svira, vozi sve - motor, trkački auto, avion, podmornicu, pliva, roni, skija i obožava životinje i decu. Džudista, obaveštajac (kao Džejms Bond), lukavi biznismen i bogati trgovac naftom. I uz to je "mudar državnik". Prosto savršen lik.

Kako je uspeo sve ove veštine da savlada neko ko je rođen u siromašnoj sovjetskoj porodici, daleko od svetlosti Zapada, Holivuda, aristokratije i kapitalizma?

Putin je po zvaničnoj biografiji rođen 7. oktobra 1952. u revolucionarnom komunističkom Lenjingradu od roditelja običnih radnika na koje uopšte ne liči (što je zanimljiva odlika mnogih velikih demokratskih državnika) i koji su u trenutku njegovog rođenja prešli 40-tu godinu. I otac i majka su mogli da mu budu deda i baba.

Vladimir Spiridonovič Putin i Marija Ivanovna Šalomova (ili Šelemova) zvanično se predstavljaju kao roditelji Vladimira Putina. Oboje su rođeni 1911.

Putinov otac je navodno bio podmorničar, a majka fabrička radnica. (Da li su sarađivali sa NKVD, ne zna se). Oboje su umrli godinu ili dve (1988 i 1989) pre nego je Putin postao ruski Predsednik. Od kancera su umrli oboje. Deda po ocu je bio povremeni Lenjinov, pa Staljinov kuvar. (Lenjin je inače i otrovan). I dva navodna Vladimirova starija brata su umrla od nekakvih boleština još kao deca.

Na ovoj, jedinoj u javnosti izloženoj fotografiji malog Vladimira sa zvaničnom majkom, Marijom Šalomovom, pada u oči neobičan položaj njenih ruku što odmah navodi na moguću fotomontažu. Tako se običnim zumiranjem fotosa (veoma lošeg kvaliteta i u nedefinisanom ambijentu) otkriva da je na njenom licu zaista rađena neka foto-montažna intervencija. Zašto?

Na ovoj fotografiji iz privatnog Putinovog albuma je Putinova baba (levo), ali se ne kaže da li je žena do nje Putinova majka i da li je ovo dete mali Vladimir. Nema ni godine kada je i gde fotografija snimljena. Ako je ovo Putinova majka, primetno je da je u konstituciji mnogo sitnija nego na gornjoj fotografiji, ima špicastiju bradu i drugačiji razdeljak. I deluje mnogo mlađe, a trebalo bi da ima bar 45 godina, ako je na slici Vladimir.

Putinova majka je tako samo čudom preživela opsadu Lenjingrada (1941-1944), ali ova priča ima nekoliko verzija, pa i sam Putin različito opisuje ovaj događaj. Inače opsadu su do poslednjeg daha držali katolici oko Hitlera da im zlato iz riznice Romanova ne bi "pobeglo" u nepoznatom pravcu.

Fotografija Putina sa roditeljima je snimljena u Nemačkoj 1985. Fotografije malog Vladimira sa ocem nisu publikovane. Sve ovo ostavlja sumnju da su navodni roditelji možda bili samo hraniteljska porodica (pod nadzorom KGB) koja je bila na takvom partijskom ili državnom zadatku.

Tako je izvesna Vera Putina iz jednog sela u Gruziji za engleski "Telegraf" 2008. otkrila da je morala svog sina sa nadimkom "Vova" da pokloni državi kada mu je bilo 10 godina i ona veruje da je to upravo Vladimir Putin. Postoji čak i beleška u gradu Kaspiju, koji je najbliži selu Meteki gde je živela Vera, da je tamo upisan školske godine 1959-1960 Vladimir Putin, po nacionalnosti Gruzijac. Po priči Vere njegov otac je bio ruski mehaničar, Platon Privalov, sa kojim je ona ostala trudna dok je on bio u braku sa drugom ženom. To dete, sin, sa nadimkom Vova, rođeno je 7. oktobra 1950, tačno dve godine pre zvaničnog Putinovog rođenja.

Vera Nikolajevna Putina još od 1999. tvrdi da je Putin možda njen sin.

Izvesna Sura Gabinašvili je nekada bila učiteljica ruskog jezika u školi u Meteki i ona se navodno seća da je držala časove ruskog jezika između 1958. i 1960. malom Vovi, koga pamti jer je bio niži rastom i izuzetno svetlije puti u odnosu na ostale đake. (Fotografija iz škole, međutim, ne pokazuje da su druga deca (njih nekoliko se vidi) oko Putina Gruzijci). I Vova je voleo da u svemu bude bolji od drugih. Ona je još izjavila da je zbog iznošenja ovih podataka u javnost dobila pretnje smrću (mada se ne kaže šta je javno i kome tvrdila i ko joj je pretio).

Zanimljiv je i Putinov navodni deda (rođak) po majci sa imenom Mordo (Mordehaj) Abelevič Blinčikov koji je bio boljševički aktivista sa policijskim dosijeom i koji neverovatno liči na Vladimira Putina.

On se vodio kao ukrajinski Jevrejin, što konspiratore navodi na sumnju da je Vladmimir Putin ipak pripadnik neke prikrivene jevrejske viteške loze koja operiše preko KGB-a (danas FSB-a). Ali kom plemstvu ova viteška loza služi, i dalje je nepozananica, mada iz svega iznetog i nije teško zaključiti.

Ključ rešenja enigme ko danas upravlja Rusijom je tamo gde je i zlato Romanovih. Da li je ključeve riznice preuzeo neko iz Londona, običnim ljudima je nedostupno.